З Днем Знань!

Ось і закінчилось сонячне й тепле літо, і до нас у вікна знову постукала золота осінь, сповнена нових планів, сподівань та прагнень.
Першого вересня у нашій школі учні знову почули перший дзвоник та сіли за парти. Жваві та веселі, діти були раді бачити одне одного та вчителів. День розпочався з урочистого свята.

Ось такі чарівні ведучі відкрили наше свято :)







Першій слово надали керівнику нашого закладу - директору Пашинській Олені Володимирівні, яка не тільки підвела підсумки минулого навчального року та окреслила перспективи й плани на 2016/2017 навчальний рік, а також поділилась мудрими настановами та побажаннями учням та вчителям школи. На лінійці до Дня знань також були присутні гості - Ходаківська Валентина Романівна, голова райкому профспілки, яка привітала всіх зі святом та Конюх Ігор Миколайович, голова села, саме завдяки якому у школі замінили підлогу та встановили пластикові вікна.

Тож, оновлена школа й відкрила в цьому році двері для нових учнів - п'ятеро першокласників гостинно були прийняті до школи, а за руку на цьому нелегкому освітньому шляху буде їх вести перша вчителька - Шлюхарчук Тетяна Володимирівна.

Наші найменші учні
















Незвичною стала й наша лінійка для 5 класу, адже вони піднялись на наступну сходину освіти. Допоможе їм у цьому нелегкому шляху їх класний керівник - Марченко Наталя Анатоліївна.















Справжньою окрасою Свята Знань стали наші випускники - 9 клас - для яких цей "Перший дзвоник" став останнім у стінах рідної школи. Красиві, замріяні, сповнені сподівань і планів, цілеспрямовані сіли вони цього року за парти. Супроводжуватиме учнів в їх випускний рік новий класний керівник - Капитула Віктор Якович.




Марченко Наталя Анатоліївна була призначена на святі 
педагогом-організатором


Шевчук Катерина Борисівна була призначена заступником 
директора з навчально-виховної роботи

Тож, з новими силами наші красиві, натхненні вчителі та оптимістично налаштовані учні стали на нову стежку для продовження освітнього шляху.

Крокуймо разом! Продуктивного всім нового навчального року!

Популярні дописи з цього блогу

Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови

День вчителя у Бехівській філії🍁🍁🍁