Тиждень англійської мови

Хто не знає нічого про іноземні мови
- не знає нічого й про свою.

Минулого тижня навчання у школі пройшло під гаслом 'Speak English', адже у школі проводився Тиждень англійської мови. Після лінійки-відкриття Тижня, яку провела Шевчук К.Б., діти взяли участь у квесті - у школі були заховані завдання по виконанню яких кожен учасник отримав приз.   
  

Також у цей день був проведений конкурс правопису 'Spelling Bee', їдея якого прийшла до нас із США, де конкурс є національним. Після напруженої боротьби перемогу отримала учениця 9 класу Подік Валентина. Достойними конкурентами стали учениці 6 класу Ярошовець Марина та Конюх Богдана, які посіли 2 та 3 місце відповідно.
  

 Наступного дня був проведений конкурс для учнів 6-9 класів 'English Marathon', де учні перевіряли свої знання граматики та лексики за допомогою цікавих завдань. 



  
Не залишились без уваги і найменші учні - для них був проведений конкурс 'Little Learners'. Малеча завзято виконувала всі завдання та з задоволенням брала участь у всіх етапах конкурсу. 


В межах Тижня англійської мови також був організований танцювальний флешмоб, де запальна учениця 8 класу Бовсунівська Вероніка вчила танцювати учнів та вчителів школи під не менш запальну пісню Thunder від Imagine Dragons.  
  
Родзинкою Тижня стала Фотовиставка 'I love English', де учні школи через фото демонстрували свою любов до англійської мови. 
  
 

 
Тиждень англійської мови ще раз нагадав учням, що вивчення іноземної мови - справа нелегка, але цікава, і дав ще один стимул до отримання нових знань.

Популярні дописи з цього блогу

Тиждень англійської мови

День вчителя у Бехівській філії🍁🍁🍁