29 листопада 2018 року у Бехівській середній загальноосвітній школі відбулася новорічно-різдвяна виставка-конкурс дитячих поробок «Зимова казка». Дана виставка була проведена з метою розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності учнівської молоді, формування у дітей практичних умінь та навичок з виготовлення новорічно-різдвяних композицій, що відповідають новорічно-різдвяній атрибутиці.
Участь в заході взяли учні від 1 до 9 класу разом зі своїми класними керівниками, які представили багато робіт виконаних у традиціях новорічно-різдвяної флористики. Це і різдвяні віночки та дзвоники, стилізовані ялинки, колажі, новорічні іграшки та композиції тощо. Конкурсні роботи були виконані у традиційних та сучасних техніках з використанням найрізноманітніших матеріалів: тканина, дерево,  папір, лоза, гілки дерев, шишки, мушлі, солодощі, насіння та багато іншого.
Роботи на виставку-конкурс були подані у таких номінаціях: «Різдвяні зірки та віночки», «Новорічні ялинки», «Ялинкові прикраси», «Новорічні прикраси» та «Карнавальні маски».
При підведенні підсумків, враховувалося розкриття теми номінації, оригінальність задуму та акуратність виконаного виробу.
У номінації «Різдвяні зірки та віночки» перемогли учні 8 класу, які разом зі своїм класним керівником підготували дивовижний «Новорічний вінок». Учні 6 класу представили карнавальні маски та  новорічні іграшки, які вразили журі та здобули перемогу у номінаціях «Ялинкові прикраси» та «Карнавальні маски». Також всіх присутніх вразили поробки маленьких талантів, учнів 1-го та 3-го класу. А особливу увагу журі звернули на новорічне намисто з макаронів, яке зробили учні 3-го класу, тож у номінації «Новорічні прикраси» перемогли третьокласники. У номінації «Новорічна ялинка» перемогли учні 5-го класу. Учні представили красуню-ялинку, яку прикрасили іграшками та солодощами. Учні інших класів також приємно вразили своєю старанністю та зацікавленістю до роботи. 
Члени журі відмітили високий рівень конкурсних робіт та креативного підходу до роботи. Під час захисту своєї роботи учні демонстрували авторську роботу та розповідали про основні етапи її створення. Саме тому, переможці отримали грамоти, а інші учасники були нагороджені подяками за активну участь у виставці-конкурсі. 
Тож можна сказати лише одне, що нашим учням вдалося додати в казкову і дивну атмосферу новорічного свята, яке чекає нас попереду, ще більше радості і веселощів. 

Анастасія Пісочнюк, 
педагог-організатор





Популярні дописи з цього блогу

Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови

День вчителя у Бехівській філії🍁🍁🍁