14 лютого – День Святого Валентина – дуже ніжне та добре свято, день в який люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття – любов. У Бехівській СЗШ І-ІІ ступенів у цей холодний лютневий день на душі було тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. 
В переддень свята почала працювати  святкова пошта Амура, яка згодом була переповнена валентинками. Також для учнів була створена «дошка зізнань», на якій кожен міг написати про свої теплі та щирі почуття. Під кінець дня було проведено конкурсно-розважальну програму «Найкраща пара школи», де учні гарно відпочили та отримали масу позитивних емоцій. П’ять пар змагалися за це почесне звання у таких конкурсах  як «Ласкаве слово», «Зріж бал», «Дружня пара», «Етикет», «Розбите серце» та «Лабіринт». Абсолютними переможцями і «Найкращою парою» школи стали Бовсунівська Вероніка та Дідківський Максим, «Найвеселішою парою» – Конюх Юлія та Бакунець Артур, «Найчарівнішою парою» – Існюк Дарина та Лук’янчук Сергій, «Наймилішою парою» – Снігур Анастасія та Лисюченко Олександр, «Найскромнішою парою» – Подік Тетяна та Чайківський Владислав. В кінці свята всі учасники були нагороджені призами та солодощами. 
Різноманітні конкурси, веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла у школі. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.
Вітаємо всіх з Днем Закоханих! Кохайте і будьте коханими! 

Популярні дописи з цього блогу

Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови

День вчителя у Бехівській філії🍁🍁🍁