Свято Останнього дзвоника 2016

Травневий день відлунює святково.
Тут радість й смуток у душі тремтить.
Зібрало нині свято нас чудове:
Дзвінок останній в школі продзвенить.

Здавалось, наче тільки но пролунав Перший дзвоник і усіх запросили до класів розпочинати новий шкільний рік. Але час не спинити і ось цей навчальний рік добіг свого кінця.
27 травня у нашій школі відбулось Свято Останнього Дзвоника, на якому були присутні педагогічний колектив, учні школи та їх батьки, а також громада села.

Урочиста лінійка розпочалась виконанням Гімну України та вітальними словами ведучих. На свято завітав сільський голова Конюх Ігор Миколайович, який поздоровив усіх з закінченням навчального року та розповів про свої плани стосовно удосконалення приміщення школи.
З вітальним словом виступила також й натхненниця нашої школи - директор Пашинська Олена Володимирівна, яка підвела підсумки навчального року, що минає, нагородила відмінників похвальними листами, учасників конкурсів - сертифікатами та подарунками, а також пояснила деталі учнівської практики та роботу пришкільного мовного табору.


Учні школи радісно співали пісні, першокласники ділились враженнями від першого шкільного року, 4 клас вже зі смутком згадував роки початкової школи. На цьому святі школа потонула у морі квітів, побажань та радості. Продуктивної практики, гарних канікул та натхнення!





Популярні дописи з цього блогу

Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови

День вчителя у Бехівській філії🍁🍁🍁