Обмінюємось досвідом


Минулий тиждень у нашій школі видався багатим на відкриті уроки - свою вчительську майстерність демонстрували наші колеги Капитула Віктор Якович, вчитель фізкультури, та Демчук Людмила Анатоліївна, вчитель хімії.



Віктор Якович провів відкрите заняття з фізичної культури у 8 класі, завданнями якого були розучення техніки зупинки м'яча стегном, повторення техніки удару по м'ячу серединою лоба, а також удосконалення техніки ударів у ціль. Урок пройшов у декілька етапів. Спочатку учні вийшли на шикування, потім провели розминку, далі працювали над завданнями уроку, розучуючи та повторюючи вправи з футбольним м'ячем. Всі учні проявили себе дуже активно та з задоволенням виконували вправи. Вчитель, в свою чергу, заоохочував їх до цього - змінював форми роботи та урізноманітнював вправи згідно до поставленого завдання. Важливим етапом в кінці уроку стало підведення підсумків - Віктор Якович кожному індивідуально пояснив які були зроблені помилки та як далі самостійно удосконалювати техніку роботи з м'ячем.


Людмила Анатоліївна також провела урок з хімії у 8 класі. Темою уроку стали метали, їх фізичні та хімічні властивості. Учні активно працювали з наочним матеріалом - таблицями, картками, презентаціями. Урок видався дуже цікавим, адже був безпосередньо пов'язаний з життям - учні розбирали властивості металів, роздумуючи про їх застосування у посвякденному житті. Людмила Анатоліївна продемонструвала також реакції речовин за допомогою дослідів - була перевірена взаємодія металів з водою та яблуком. Учні активно вирішували хімічні задачі та рівняння, а також працювали з таблицями. 
Саме завдяки взаємному відвідуванні уроків вчителі обмінюються професійним досвідом, дають один одному поради та вдосконалюються. 

Популярні дописи з цього блогу

Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови

День вчителя у Бехівській філії🍁🍁🍁