Тиждень німецької мови


Стара приказка говорить: «Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина». Адже, кожна мова – це ключ, який відкриває двері до чогось свого,  до чогось нового. Варто пам’ятати, що знання іноземної мови було, є і залишається запорукою життєвого успіху людини в сучасному світі.
Велике значення має зацікавленість учнів. А цьому сприяє залучення їх до активної пізнавальної діяльності на уроках та в позаурочний час.
Для усіх, хто любить німецьку мову, хто цікавиться нею, хто хоче більше дізнатися, було організовано та проведено тиждень німецької мови у Бехівській школі І-ІІ ступенів з 20 по 24 лютого. Учні з ентузіазмом взяли участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, заочних подорожах. Кожен день був насичений цікавими подіями, які підсилювали інтерес дітей до німецької мови та активізували спілкування іноземною.
Для учнів 5 класів проведено урок- вікторина «У Королівстві АВС». Її підсумки показали, що школярі знають не тільки букви та звуки, а й показали свої знання за темами, які вже вивчили, співали, декламували вірші.
Учні 6 і 7 класів змагалися між собою у грі «Розумники та розумниці», де  активно та вміло застосовували знання  в нестандартних ситуаціях.
Варто відзначити Свято німецької мови для 5-6 класів під час яких учні показували знання з історії Німеччини, її символів та традицій. Команда 6 класу виявила відмінні знання.
За підсумками результатів конкурсів переможці були нагороджені грамотами та призами.
Під час проведення тижня німецької мови кожен з учнів мав змогу показати свої знання з німецької мови, проявити себе актором, знавцем та інтелектуалом. Предметний тиждень завжди викликає інтерес у школярів, сприяє розвитку навиків спілкування та мотивації до вивчення іноземної мови.

Людмила Миколаївна Бордюг, вчитель німецької мови та зарубіжної літератури Бехівської СЗШ І-ІІ ступенів, вчитель І кваліфікаційної категорії

Популярні дописи з цього блогу

Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови

День вчителя у Бехівській філії🍁🍁🍁