Надійна зміна


З плином часу діти, які колись були учнями нашої школи, дорослішають та обирають власний шлях. Приємно та радісно бачити, як вони зростають і стають справжніми дорослими людьми - відповідальними, вихованими та розсудливими. Але ще приємнішим є їх бажання вкладати людські цінності у когось іншого через призму вчительської професії. Саме такою цілеспрямованою та небайдужою людиною є випускниця нашої школи - Соколенко Тетяна Віталіївна. Тетяна, яка наразі є студенткою Коростишівського педагогічного коледжу імені І.Я.Франка, приїхала до рідної школи вже не в якості учня, а стала вчителем початкових класів та вчителем німецької мови у межах своєї педагогічної практики.
Юному вчителеві одразу доручили нелегку місію - виховання учнів 1-го класу. Саме з ними Таня продемонструвала ґрунтовне знання предметів, гарну методичну підготовку та здатність знаходити спільну мову з дітьми будь-якого віку. З дітьми початкових класів майбутній викладач також провела виховний захід до Дня народження Тараса Шевченка. Захід був проведений на високому рівні, та навіть найменші учні багато дізнались про життя та творчість відомого поета. 
Гарно проявила себе Тетяна й на уроках німецької мови, де продемонструвала не лише відмінні знання мови, а й вміння доступно та зрозуміло подавати нелегкий матеріал дітям. До кожного уроку студентка готувалась відповідально, підбирала необхідний матеріал, виготовляла елементи наочності. Свою майбутню професію опановувала з задоволенням, кожного ранку приходила усміхнена та натхненна. Колектив Бехівської школи бажає Тані легкого життєвого та професійного шляху, адже такою зміною можна лише пишатись.




Популярні дописи з цього блогу

Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови

День вчителя у Бехівській філії🍁🍁🍁