День цивільного захисту

19 квітня у нашій школі відбувався День цивільного захисту, який був спрямований на навчання дітей не розгубитись у надзвичайних ситуаціях та діяти рішуче у випадку необхідності, удосканалення теоретичних знань та практичних навичок щодо дій в умовах екстремальних ситуаціях.
Перед першим уроком учні зібрались на лінійку, де було оголошено план проведення Дня цивільного захисту.
Змістовною та цікавою зупинкою в межах нашого дня сталі класні години, які кожен класний керівник провів у своєму класі. Учні зі своїми наставниками обговорили проблеми радіаційної та пожежної безпеки, повторили алгоритми дій при надзвичайних ситуаціях, провели практичні заняття з накладання пов'язок тощо.






Важливим етапом проведення Цивільного захисту стала тренувальна евакуація на випадок надзвичайної ситуації. Всі діти та вчителі діяли злагоджено та швидко, що дало змогу переконатись у знанні учнів щодо алгоритму дій при подібних ситуаціях.

Далі з учнями працював вчитель фізичної культури Капитула Віктор Якович, який підготував для них теоретично-практичне заняття з виготовлення первинних засобів захисту. Учні отримали можливість переглянути актуальні навчальні фільми та самостійно протестувати та виготовити засоби первинного захисту.





День цивільного захисту показав, що у випадку необхідності учні зможуть отримані знання та вміння застосувати у повсякденному житті.

Популярні дописи з цього блогу

Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови

День вчителя у Бехівській філії🍁🍁🍁