Обмін досвідом

У щоденній праці вчителя важливим є постійне удосконалення своєї роботи та перейняття досвіду проведення уроків у більш досвідчених колег. У процесі та результаті аналізу вчителі мають можливість переосмислити та оцінити уроки в цілому та кожен його компонент окремо, а також виявити сильні і слабкі сторони роботи.

Відкритий урок у 7 класі з української мови на тему «Дієприкметниковий зворот» для своїх колег подала вчитель Бех Лариса Василівна. Епіграфом до уроку стало народне прислів’я «Не все одразу дається, а потроху та помалу, зробивши користі чимало». На уроці учні ставили за мету поглиблення та закріплення вивченого з теми та ознайомлення з новим матеріалом. 
Урок був проведений у дуже цікавій формі – учні стали співробітниками телекомпанії «Дієприкметник» і кожен етап уроку ставав новою програмою в ефірі телеканалу. Учні переглядали «Рольове інтерв’ю», знайомились з «Новинами», рубрикою від «А до Я», говорили у «Мікрофон». Не обійшлось також без таких аспектів телевізійного ефіру як «Реклама» та «Будьмо здорові». Лариса Василівна провела заочну подорож до дендропарку «Софіївка», розвиваючи не лише знання мови, а й соціокультурну компетенцію учнів. Урок проведено на високому методичному рівні з урахуванням всіх вікових та навчальних особливостей учнів. Цікавий формат та швидкий темп дозволили результативно засвоїти матеріал. 


Популярні дописи з цього блогу

Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови

День вчителя у Бехівській філії🍁🍁🍁