Святий Миколай завітав до Бехівської школи

На останній місяць року, згідно народного календаря, припадає найбільша кількість свят. Недарма кажуть: «У грудні, що не день, то свято». Всього їх близько 12, однак найбільш шанованим і в наш час залишається День Святого Миколая, який ми святкується 19 грудня.
Це – найулюбленіше свято дітлахів. У цей день виконуються найзаповітніші мрії. Всі дарують і одержують подарунки, вітають зі святом. Ось і в Бехівській школі настало довгоочікуване свято.

Всі діти школи взяли участь у квест-грі «Запалюємо зорі». По всій території школи були заховані згортки з завданнями, які дітлахи повинні були виконати. Серед завдань були ігри та конкурси, такі як: «Ліпимо сніговика», «Лови сніжок», «Красуня-ялинка», «Новорічний костюм», «Ґудзики і рукавички» та інші. Школярі з великим ентузіазмом шукали завдання, а потім грали в ігри та брали участь в конкурсах. 

Але що це за свято без Миколая? От саме тому всі, і дорослі і малі,  чекали на появу головного героя –  Святого Миколая. І ось, він з’явився.  Роль Миколая дуже вдало виконав сільський голова Конюх Ігор Миколайович, який пригостив всіх дітей школи солодкими подарунками. 
Під кінець свята, учні та вчителі «запалювали» зорі, на плакаті, який був виготовлений у вигляді хмаринки. Кожен вішав зірочку на цю хмаринку і загадував бажання, яке неодмінно здійсниться. 
Вітаємо Вас зі святом, в яке здійснюються найзаповітніші мрії, святом, яке завжди розмальовує наші обличчя щирими посмішками, а наші душі – теплим та незгасаючим вогнем любові до ближнього.
Бажаємо всім примножувати і дарувати це тепло, берегти його від життєвого холоду і плекати в собі найбільші чесноти, закладені в наші серця батьками. Такі відчуття, як щирість, благодійність, доброта та відкритість є загальнолюдським надбанням, що єднає нас всіх в одному спільному домі.
Надії Вам, миру, віри у себе та у людей, душевного  спокою та щирої радості.
Анастасія Пісочнюк, педагог-організатор

Популярні дописи з цього блогу

Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови

День вчителя у Бехівській філії🍁🍁🍁