З прийдешніми новорічними святами!



Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року.  Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.Зимові свята люблять  і діти, і дорослі. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне – чудес.
27 грудня 2018 року чарівне дійство завітало до учнів Бехівської школи. Діти, одягнені у яскраві новорічні костюми, побували у справжній новорічній круговерті.
 Відомі  казкові персонажі – індіанці, ковбої, шейх зі східними красунями, бабуся Ягуся, Кощій, Дід  Мороз та Снігуронька завітали в гості до учнів, подарували море емоцій, гарного настрою, пісень і хороводів.
 Діти з великим запалом та задоволенням брали участь у веселих рухливих конкурсах, співали, танцювали, показували новорічні сценки. Кульмінацією свята було новорічне привітання від Діда Мороза та вручення солодощів дітлахам.
Сподіваємось, що цей святковий настрій у дітей залишився надовго, а проведені в школі новорічні свята стали для них чудовим завершенням навчального семестру і подарували  гарний настрій у переддень Нового 2019 року.
Вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичимо Вам міцного здоров'я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Бажаємо гарного настрою і любові, нехай у вашому житті панують гармонія та вдача!
Анастасія Пісочнюк,
педагог-організатор 







Популярні дописи з цього блогу

Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови

День вчителя у Бехівській філії🍁🍁🍁